BAAS First Price for the DHUB interior Design

BAAS arquitectura(Jordi Badia + Marcos Catalan) First Prize in competition for the DHUB interior design.

The winning design uses wall paper as the leitmotif for the interior design of the offices and multipurpose space. Wall paper was chosen as a symbol of design, fashion and the pass of time. In addition, indirect light and simple design elements such as the use of a virtual cornice at 2.10m offer a human scale to the project and complete the intervention. The project aims to provide the users with a comfortable working space as well as achieving a high degree of space polyvalence by using specific furniture.

On the other hand, the design presented for the documentation centre located in the same building has obtained the second prize. This intervention was based on the creation of comfortable places by subdividing the space and using comfortable furniture and indirect light.

+info