BAAS arquitectura és un estudi d'arquitectura dedicat al desenvolupament de projectes d'arquitectura, urbanisme i disseny d'interiors, format per un sòlid equip d'arquitectes i dissenyadors que es complementa amb una extensa xarxa de consultors altament especialitzats.

L'estudi es va fundar l'any 1994 i gràcies als nombrosos encàrrecs desenvolupats durant tots aquests anys ha assolit una àmplia experiència reconeguda en nombroses ocasions, tant pels prestigiosos premis rebuts (Premi Fad, Premi Ciutat de Barcelona 2009...) com per la seva difusió en publicacions especialitzades (Architectural Review, El Croquis, A+U, Casabella).

La feina que duu a terme BAAS arquitectura busca atendre i resoldre d'una manera senzilla, però alhora sofisticada, els complexos requeriments que cada projecte planteja, construint una arquitectura que vol ser útil i adequada, resolta amb un alt nivell de qualitat tècnica i sense renunciar a la capacitat d'expressivitat i emoció que és capaç d'oferir la millor arquitectura. Una arquitectura que aposta per la continuïtat amb la tradició i el context, i compromesa amb el medi ambient.

Al llarg d'aquests últims anys, BAAS arquitectura ha consolidat la seva especialització en projectes de rehabilitació tant en edificis d'oficines com en edificis històrics de gran valor patrimonial.

L'estudi s'estructura en grups de treball autònoms que duen a terme els projectes des de la fase de concurs fins a la seva execució en obra.

BAAS arquitectura posseeix la certificació de qualitat ISO 9001 des de l'any 2007